Astăzi este Friday, 21 June 2024.

Despre noi

VINARIA este situată în Podgoria TÂRNAVE, cea mai reprezentativă podgorie a zonei viticole Transilvania. Este veche faima acestei zone viticole, pe vremuri numită "Ţara vinurilor", aşa cum rezultă dintr-o hartă întocmită de Ioan Honterus în 1532, iar Mediaşul, situat pe Târnava Mare, aproximativ în centrul României a fost socotit capitala "Ţării vinurilor".

Vinurile cu care se adresează VINARIA COLLECTION consumatorului, de oriunde s-ar afla el, îşi propun şi îl provoacă pe acesta să descopere plăcerea şi bucuria împlinirii pretenţiilor sale cele mai rafinate, fie că este vorba de vinuri albe, vinuri aromate sau roşii în gama completă seci, demiseci şi dulci, vinuri tinere sau cu buchet de sticlă bine format.

VINARIA este un nume recunoscut În lumea producătorilor de băuturi prin producerea de vinuri albe şi roşii în gama amplă prezentată dar şi de băuturi pe bază de vinuri şi extracte de plante aromatice - aperitiv - concepute şi realizate dupa reţete proprii - dintre care produsele BITTER SIBIU şi Floris SIBIU şi-au câştigat un loc distinct pe piaţă, întrunind sufragiile consumatorului, fie el tânăr sau mai în vârstă, femeie sau bărbat.

Garanţia succesului produselor VINARIA se datorează implementării sistemului de asigurare a calităţii, păstrarea reţetelor originale şi preocupărilor permanente ale echipei VINARIA dedicată consumatorului.