Astăzi este Friday, 21 June 2024.

Istoria ne este alături...

În România cultura viţei de vie este una dintre cele mai străvechi îndeletniciri. Beneficiară a unor condiţii naturale deosebit de prielnice pentru dezvoltarea culturii de viţă de vie, se bucură în acelaşi timp şi de un mare ataşament al oamenilor care trăiesc aici pentru această plantă intrată în credinţele, în obiceiurile şi în întreaga lor viaţă.

Tradiţia ne aduce apreciere...

Tradiţia, condiţiile naturale, acompaniate de strădania şi profesionalismul oamenilor, a făcut ca vinurile noastre să fie apreciate şi răsplatite cu înalte distincţii la Concursurile la care am participat, interesul manifestat de consumatorii de pretutindeni determinând dezvoltarea exportului de vin.

Amplasarea ne conferă diversitate...

Situarea Sibiului într-o zonă geografică favorizată climatic şi vegetal, bogată şi diversificată în plante aromate: ienupăr, smirnă, anghinaria, angelica, coada şoricelului, coliandru, pelin, soc, sulfină, etc. a favorizat producţia unei game variate de băuturi care-şi propun să satisfacă cele mai rafinate gusturi prin punerea în valoare a calităţilor vinurilor alese cât şi a componentelor aromate extrase din plantele româneşti din flora spontană sau cultivate.